Review Webwinkel Yourzs

Jawel het was weer zover… ik had garen nodig. Ik ben bezig om een jurkje naar patroon van Creachick te haken, dus daar kon ik de nodige bollen garen voor gebruiken. Omdat ik bij Yourzs een garen draaischijf had gespot die ik moest hebben, heb ik mijn bestelling daar geplaatst.

Winkelervaring

De webshop is prettig en overzichtelijk ingericht waardoor je al snel alle interessante producten kunt vinden. Van het garen dat ik graag wilde hebben waren nog maar enkele bollen op voorraad. Maar er stond boven de pagina vermeld dat ik contact op kan nemen als ik meer bollen garen nodig heb. Dit heb ik dan ook gedaan. Ik kreeg een snelle reactie dat de bollen voor mij besteld zouden gaan worden. Top. Het duurde dan wel een aantal dagen langer voordat mijn bestelling zou worden verzonden, maar dat was voor mij geen probleem.

Als ik de prijzen vergelijk kan ik constateren dat die concurrerend zijn ten opzichte van andere webshops.

Uitpakken bestelling YourzsVerpakking en Verzending

In de webshop staat aangegeven dat bepaalde garens vacuüm verpakt kunnen worden om de verzendkosten te besparen. Omdat mijn pakketje niet door de brievenbus paste heb ik mijn pakket per pakketpost ontvangen. De verzendkosten zijn vanaf €1,95 tot een maximum van €4,95. De bollen garen waren allemaal netjes in plastic zip zakjes verpakt zodat er niets mee kan gebeuren. De doos was goed opgevuld zodat de spullen niet in de doos rond konden gaan rollen. Leuk dat er in de bestelling een aantal extra verassingen zaten zoals een theezakje en een paar gratis labels.

Leren labels

Tot nu toe had ik alleen ervaring met de kunstleren labels van de Action, dus ik was wel benieuwd naar de verschillen met de leren labels van Yourzs. Ja, dat verschil merk je echt wel, het is echt leer dus het voelt heel soepel en zacht aan. De opdruk is ook heel netjes. Je kunt zelfs kiezen voor een leren label met je eigen ontwerp, die zijn maar iets duurder. Toch ook nog maar eens een paar bestellen met het logo van haakinformatie. Dat is wel erg leuk natuurlijk.

Aanbod

Yourzs verkoopt niet heel veel verschillende merken garen. Van Scheepjesgaren worden de meest populaire garens aangeboden, waaronder de mooie Whirl bollen. Er worden wel veel verschillende haakbenodigdheden verkocht. De leren labels waar ik het eerder over had, maar ook knoopjes waarbij je de tekst op de knoopjes zelf kunt kiezen. Ook handig is dat je van bepaalde garensoorten staalkaarten kunt bestellen. Dan heb je overzichtelijk op een rij welke kleuren een merk aanbied met de bijbehorende kleurnummers.

Ideaal zijn de haakpakketten die Yourzs verkoopt. De pakketten zijn wel exclusief patroon. Ik zie ook dat er dan niet meer garen in het pakket is dan dat je nodig hebt, dus daarom scheelt dat weer in de kosten.

Wil jij je ervaring en mening ook delen? Laat dan gerust een bericht hieronder achter bij reacties.

Veel shopplezier!
Lisa