Review: Webwinkel WolpleinOnlangs heb ik twee bestellingen geplaatst bij Wolplein en uiteraard deel ik altijd graag mijn ervaringen van het bestellen met jullie. Wolplein is natuurlijk een hele bekende onder velen van ons.

wolplein bestelling 1Gratis patronen – Het leuke aan deze site is dat ze regelmatig nieuwe gratis haakpatronen op hun website zetten. Leuk ook om inspiratie op te doen met het garen dat ze verkopen.

De winkelervaring – Het winkelsysteem van Wolplein werkt wel prettig vind ik. Vaak heb je wel een idee wat je wil gaan haken, maar moet je het bijbehorende garen nog vinden. Dan heb je veel aan het ingebouwde menu waarbij je bijvoorbeeld kunt selecteren voor welke haaknaald je garen zoekt of welk materiaal je zoekt.

De verzendkosten – De verzendkosten bij een bestelling boven € 40,- zijn gratis. Daaronder zijn de verzendkosten € 2,95 en dat maakt Wolplein interessant voor de kleinere bestellingen. De meeste webwinkels rekenen hogere verzendkosten. Verzending verloopt via DHL.


De verzending –
 De eerste bestelling die ik plaatste een paar bollen garen en drie Clover haaknaalden. Bij mijn eerste bestelling was ik niet erg te spreken over de manier van verzenden. Mijn bestelling zat in een plastic zak en was door de brievenbus gepropt, terwijl het gewoon als pakketpost verzonden was. Zo een plastic zak vind ik niet zo geschikt om haaknaalden in te versturen. Om deze reden twijfelde ik dan ook om nog een bestelling te plaatsen. Maar vooruit… een tweede kans. Dit keer kreeg ik alles keurig in een doos aan de deur thuisbezorgd. Prima verpakt. Beide pakketten waren overigens snel in huis.

wolplein bestelling 2De prijzen – De reden dat ik twee keer bij Wolplein uit kwam waren de prijzen. Op zich zijn de prijzen ten opzichte van andere webshops niet goedkoper, maar door de lage verzendkosten komt hij toch vaak voordelig uit de bus.

Aanbod – Ruime keus aan accessoires waaronder mooie glitterogen, zachte pompoms en zelfs schoenzolen voor als je je eigen schoenen wil haken. Het aantal verschillende garens… ik durf het bijna niet te gaan tellen, maar het is wel wat. Laat ik het zo zeggen, de meest belangrijke merken hebben ze. De keuze is reuze 😉

Wil jij je ervaring en mening ook delen? Laat dan gerust een bericht hieronder achter bij reacties.

Veel shopplezier!
Lisa