maaikoe reviewDe webwinkel Maaikoe is net iets anders. Je kan er bijvoorbeeld ook mooie keramiekschalen kopen waar je je garen in kan doen zodat het tijdens het haken niet over de grond rolt. Of wat dacht je van een wolwinder!

In de webwinkel kan je een kit met garen kopen voor een omslagdoek (deel opbrengst gaat naar het goede doel). Alleen jammer dat je niet kan zien welke omslagdoek je kan haken, anders zou ik zo een pakket erg interessant vinden.

Wat ik handig vind is dat je er ook andere dingen kan kopen die je wel eens in je haakwerk verwerkt, zoals knopen, kralen, bedels etc. Maaikoe verkoop de merken garen: Catania, Caron Simply Soft, Lett Lopi, Scheepjes, Lily Sugar ‘n Cream, Mr Key Cotton, Red Heart en Wister.

De prijzen zijn erg netjes in de webshop. Ik had zelf diverse kralen en twee houten ringen besteld. Ze waren erg snel in huis en netjes verpakt in een kartonnen doosje. Als je in de buurt van Amsterdam of Den Haag woont, kan je je pakketje ook zonder verzendkosten ophalen bij Maaikoe. De verzendkosten worden berekend op gewicht, maar maximaal € 5,95. Bij besteding van € 100,- is verzenden gratis.

Je kan ook haar blog volgen.

Mijn bestelling:

Bestelling review Maaikoe