review kreafabriek

Kreafabriek is een gloednieuwe webwinkel waar wij nog meer van ons o zo geliefde haakgaren kunnen aanschaffen. De webshop ziet er heel professioneel uit, het bestelproces is makkelijk en je hebt verschillende betalingsmogelijkheden. De verzendkosten zijn boven € 50,- gratis en anders € 4,95. De bezorging is door DHL, helaas had ik bij mijn bestelling geen track and trace code ontvangen. Wel was mijn pakket razendsnel in huis en kan ik snel aan de slag met mijn nieuwe garen.

Ik heb mij laten verleiden tot een aanbieding waarbij je de 5e bol garen gratis krijgt, een haakpatroon en een proefmonster eucalan (het proefmonstertje heb ik helaas niet gehad (MAAR MIJN COMPLIMENTEN WERD BINNEN NO TIME LATER ALSNOG TOEGEZONDEN)). Ik vind het leuk om ander garen te proberen, maar ik vind het altijd lastig wat er er nou mee kan maken en wat het effect van het garen is, omdat ik hier al kon zien wat je er mee kon maken was het voor mij aantrekkelijker om te bestellen.bestelling kreafabriek

De garen kwam in een grote doos. De bollen garen zijn in een papiertje gewikkeld. Ook zaten er wat gratis dingen bij, stekenmarkeerders, een knoopje en een theezakje. Superleuk natuurlijk als je onverwachts iets krijgt. Wat ik ook leuk vond is dat er een kaart met een persoonlijke boodschap bij zat. Dan heb je niet het gevoel dat je met zo een groot commercieel bedrijf te maken hebt.

Voor een net startende webshop heeft Kreafabriek een grote collectie met garen. De prijzen van het garen is ongeveer vergelijkbaar met andere webwinkels. Ik vind het een leuke shop en hoop dat ze met meer leuke aanbiedingen komen.

Wil jij je ervaring en mening ook delen? Laat dan gerust een bericht hieronder achter bij reacties.

Veel shopplezier!
Lisa