review handwerk.nlVandaag weer een doos helemaal gevuld met garen uitgepakt! Wat een feest is dat toch. Ik had een bestelling geplaatst bij Handwerk.nl om mijn voorraad Scheepjes Stonewashed weer even aan te vullen. Dus uiteraard ga ik meteen een review schrijven over mijn ervaringen met deze voor mij nieuwe webwinkel. De webwinkel zelf bestaat sinds 2012. Ze hebben artikelen voor borduren en voor haken en breien. Ze hebben echt heel veel soorten garen op voorraad. Kiezen wordt bijna lastig.

Het zou wel prettig zijn als het menu in de winkel per merk uit zou klappen. Het is nu zo een lang menu om in te zoeken. Ook zou het zoeken eenvoudiger zijn als je bijvoorbeeld alleen op katoen of acryl garen kunt zoeken of op grootte van haaknaald. Vaak ga je winkelen met een bepaald doel en dan kan het een flink gezoek zijn om iets te vinden wat aan je voorwaarden voldoet.

De winkel komt best wel zakelijk over. Had wat vrolijker gemogen van mij, maar de aanpak ziet er professioneel uit. Boven € 40,- is het verzenden gratis en anders betaal je € 2,95 dus dat valt reuze mee. Je krijgt keurig een track and trace code toegestuurd zodat je precies kunt zien wanneer je je pakket kunt verwachten. Bestellen voor 16:00 is de volgende dag je pakket in huis. Je krijgt ook een boekje bij je bestelling met 2 haakpatronen erin. Altijd leuk! De prijzen zijn verder ongeveer gelijk aan de meeste goedkopere webshops.

Nou was ik al zo onhandig geweest dat ik niet goed gerekend had wat ik nodig had. Dus ik had al besteld en toen dacht ik… oeps ik kan beter een kleur omwisselen. Toch maar even een mailtje naar de klantenservice of het omruilen van de kleur nog mogelijk is. Ik kreeg een keurig mailtje terug van de klantenservice van Handwerk.nl dat het geen probleem was. Gelukkig!

pakket handwerk.nl

Wil jij je ervaring en mening ook delen? Laat dan gerust een bericht hieronder achter bij reacties.

Veel shopplezier!
Lisa