review renske creatief

Al enige tijd ben ik lid van de nieuwsbrief van Renske Creatief. In de nieuwsbrief komen altijd leuke aanbiedingen langs. Nu zag ik dat er opruiming was van Scheepjeswol, dus heb ik even een aantal bolletjes ingeslagen. Stom als ik was had ik een aantal bollen Scheepjes XL garen in mijn winkelwagentje gedaan in plaats van het gewone garen. Snel een mailtje achter mijn bestelling aan naar Renske en ik kreeg al snel een reactie dat ze het voor mij ging corrigeren… poeh ik opgelucht. Anders zouden mijn lappenpoppen wel erg groot gaan worden.

Wat kan ik vertellen over de webshop zelf… Ik zie dat ze prachtig Unikat garen heeft tegen een betaalbare prijs, want vaak zijn die bollen met verloopgaren elders toch wel een heel stuk duurder. Verder verkoopt Renske veel benodigdheden voor haken, zoals haaknaalden, oogjes, kralen, toerentellers.

haakinformatie review renske creatiefMijn ervaring met de verzending moet eigenlijk toch wel de beste zijn die ik tot nu toe heb gehad. Alle bolletjes waren zorgvuldig stuk voor stuk in een plastic gripzakje verpakt. Ik had mijn bestelling via de brievenbuspost al de volgende dag in huis. Ook zat er een leuk gratis presentje bij wat ik zeker kon gebruiken, een zakje met mooie kleurige stekenmarkeerders.

Al met al een positieve ervaring van mij met Renske Creatief. Wil je jouw ervaring ook delen? Laat dan gerust jouw mening onder aan de pagina achter.

Lisa