creatieve vlinderVorige week heb ik geshopt in de webshop van ‘De Creatieve Vlinder‘. Er was een hele goede aanbieding op de Stylecraft Special DK. Normaal kost een bol € 2,75 en bij De Creatieve Vlinder was dat maar € 2,25. Best een groot verschil dus op 1 bol. Dus ik heb even wat Stylecraft voor een vest ingeslagen. Het assortiment is niet heel erg groot, maar de meest populaire garen hebben ze wel en allemaal voor een nette prijs. Ik zie overigens wel dat ze druk bezig zijn met het uitbreiden van de webshop.

Voordeel van deze webshop is ook dat je de verzendkosten laag kan houden omdat ze ook verzenden naar een Kiala Punt of een DHL punt. Dan kan je zelf bepalen wanneer je het pakje afhaalt en het kost € 4,- in plaats van € 6,95. Het verschil is toch weer een bol garen ;-).

De service is heel persoonlijk, korte lijnen en snelle reacties. Dat vind ik altijd erg prettig. Als je bij een grote webwinkel besteld, dan voel je je toch altijd meer een klantnummer. Alles was keurig verpakt en netjes aangekomen. Top dus!