Haakpatroon Haarelastiekjes

Haakpatroon Haarelastiekjes

Van Jessica’s Knutselhoekje mocht ik het volledige haakpatroon van deze leuke haarelastiekjes met jullie delen. Supertof toch! Wil je meer van haar werk zien, volg haar dan op haar Instagrampagina, hier kun je ook het haakpakketje van de haarelastiekjes bestellen. Scroll snel naar beneden voor het haakpatroon van de haarelastiekjes.

Benodigdheden

  • Elastiekjes
  • Garen geschikt voor haaknaald 3.0 mm
  • Haaknaald 3.0 mm
  • Schaar
  • Stopnaald

Haaksteken

Haakpatroon Haarelastiekje

Toer 1
Het elastiekje omhaken met vasten en sluit met een halve vaste.

Toer 2
Begin met 3 losse, dat is het eerste stokje.
Haak daarna in elke vaste 3 stokjes.
Sluit de toer met een halve vaste.

Toer 3
Begin met 4 lossen. Op elk stokje haak je een stokje met een losse. En zo doe je het met alle steken. Aan het einde sluit je met een halve vaste in de 3e losse van je eerste stokje.

Toer 4
Begin met 4 lossen, dat telt als een vaste met 3 losse. Haak op elk stokje een vaste met 3 losse. Vervolgens sluit je de toer met een halve vaste. Hecht af.

Dit haakpatroon is een ontwerp van Jessica’s Knutselhoekje. Je mag het patroon niet reproduceren, distribueren of verkopen als uw eigen patroon. Je mag dit patroon niet op een website plaatsen waar het zonder toestemming gedownload kan worden. Haarelastiekjes gemaakt van dit patroon mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder voorafgaande toestemming van Jessica’s Knutselhoekje.