Logo Haakinformatie

Je bent misschien nieuwsgierig wie er achter deze website zit, daarom ga ik je een kleine introductie geven. Ik ben Lisa en woon in het Utrechtse Maarssen.

In november 2014 ben ik gestart met de website Haakinformatie. Er komen eigenlijk meerdere hobby’s van mij samen door Haakinformatie, namelijk haken, websites maken en fotoshoppen.

Van tevoren had ik niet gedacht dat deze website zo een belangrijk deel van mijn leven zou worden. Ik post elke dag een nieuw bericht op deze website, dat is óf een patroon, óf een boeken review. De teller staat inmiddels al op meer dan 2300 patronen. Er gaat ook veel tijd zitten in het onderhoud en op de hoogte blijven van nieuwe patronen die zijn uitgekomen.

Tegenwoordig post ik alleen nog Nederlandstalige patronen op Haakinformatie. In 2018 ben ik gestart met een aparte website met de leukste Engelstalige patronen, die vind je op www.free-crochet-patterns.com. Je zult zien dat de website hetzelfde is opgebouwd als Haakinformatie. Inmiddels kun je daar ook al 1800 haakpatronen vinden.

Lisa Haakinformatie foto

Een andere hobby van mij is lekker de natuur in te gaan om bijzondere vogels te spotten. We hebben een rijk vogelland in Nederland en het is zo gaaf om al die mooie vogelsoorten te leren onderscheiden van elkaar. Elke keer als ik een voor mij nieuwe of zeldzame soort zie, is een bijzonder moment voor mij.

Je kunt Haakinformatie volgen via Facebook, Pinterest, Instagram en Youtube of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Ik heb altijd tijd te kort en inspiratie te veel.
Veel haakplezier en laat gerust een berichtje achter!

Groetjes,
Lisa
www.haakinformatie.nl
www.free-crochet-patterns.com