Je bent misschien nieuwsgierig wie er achter deze website zit, daarom ga ik je een kleine introductie geven. Je ziet mijn naam al onder de vele berichten op Haakinformatie staan, Lisa.

In november 2014 ben ik gestart met mijn website Haakinformatie. Het idee van deze website is uiteraard ontstaan vanuit mijn favoriete hobby, haken.

Van te voren had ik niet gedacht dat deze website zo een belangrijk deel van mijn leven zou worden. Ik post elke dag een nieuw bericht op deze website, dat is óf een patroon, óf een boeken review. Tot nu toe vind ik elke dag nog voldoende inspiratie om te posten. Ik denk dat ik gemiddeld zo een 10 uur per week aan mijn websites besteed. Er gaat ook veel tijd zitten in het onderhoud en op de hoogte blijven van nieuwe patronen die zijn uitgekomen.

Tegenwoordig post ik alleen nog Nederlandstalige patronen op Haakinformatie. In 2018 ben ik gestart met een aparte website met de leukste Engelstalige patronen, die vind je op www.free-crochet-patterns.com. Je zult zien dat de website hetzelfde is opgebouwd als Haakinformatie.

Een andere hobby van mij is lekker de natuur in te gaan om bijzondere vogels te spotten. We hebben een rijk vogelland in Nederland en het is zo gaaf om al die mooie vogelsoorten te leren onderscheiden van elkaar. Elke keer als ik een voor mij nieuwe soort zie is een bijzonder moment voor mij.

Naast mijn hobby’s werk ik bij een klein verzekerings- en makelaarskantoor, waar ik een duizendpootje ben qua werkzaamheden. Elke werkdag is weer anders, wat het een leuke afwisselende baan maakt.

Je kunt Haakinformatie volgen via Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Ik heb altijd tijd te kort en inspiratie te veel.
Veel haakplezier en laat gerust een berichtje achter!

Groetjes,
Lisa Geerts
www.haakinformatie.nl
www.free-crochet-patterns.com