Hier zal ik je iets over mijzelf vertellen. Zoals je onder vele van mijn berichten ziet staan ben ik Lisa. Ik ben 35 jaar en haken is sinds ik het een aantal jaren geleden ontdekt had gelijk één van mijn grootste hobby’s geworden.

Naast haken is deze website, die ik in november 2014 ben gestart inmiddels ook uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse leven. Elke dag een bericht posten is een groot doel van mij, wat soms wel enigszins een uitdaging is. Hopelijk vind ik voorlopig nog voldoende inspiratie om elke dag te schrijven.

OverEen andere hobby van mij is lekker de natuur in te gaan om bijzondere vogels te spotten. We zijn een rijk vogelland in Nederland en het is zo leuk om al die mooie vogelsoorten te leren onderscheiden van elkaar. Elke keer als ik een voor mij nieuwe soort zie is een bijzonder moment voor mij.

Naast mijn hobby’s werk ik bij een klein verzekeringskantoor, waar ik eigenlijk wel een duizendpootje ben qua werkzaamheden. Elke werkdag is weer anders wat het een leuke afwisselende baan maakt.

De patronen die ik deel op Haakinformatie zijn vooral Nederlandstalig omdat ik merk dat daar het meeste behoefte aan is dus de wir war aan buitenlandstalige patronen. Ik heb eventueel een vertaalschema op mijn website staan voor Engelstalige patronen. Naast al die leuke patronen zal ik ook af en toe een review plaatsen van haakgaren, haakboeken of haakwinkels.

Wil je de nieuwste patronen via Facebook ontvangen, wordt dan lid van mijn facebookpagina of schrijf je in voor mijn dagelijkse nieuwsbrief via het menu aan de rechterzijde.

Ik heb altijd tijd te kort en inspiratie te veel.
Veel haakplezier en laat gerust een berichtje achter!

Groetjes,
Lisa
www.haakinformatie.nl