Wil jij meer aandacht van haakfans in jouw webwinkel?
Vanaf nu is het mogelijk om op Haakinformatie advertentieruimte te kopen.

Haakinformatie is binnen 2 jaar uitgegroeid tot een behoorlijk grote database met haakpatronen. Nooit gedacht dat de website zo groot zou groeien dat ik maandelijks tussen 30.000 en 40.000 bezoekers zou ontvangen (dit zijn tussen 70.000 en 100.000 bezichtigingen). Daarnaast heeft Haakinformatie meer dan 1.600 nieuwsbrieflezers en 4.700 likes op Facebook. Door dat groeiende bezoekersaantal heb ik natuurlijk ook steeds meer kosten. Om de website betaalbaar te houden heb ik besloten om beperkt advertentieruimte te verkopen.


Advertentiemogelijkheden

. Advertentie in zijbalk van 200 x 200 pixels a.d. € 19,- per maand (betaal je voor een half jaar, dan krijg je 10% korting)

. Advertentie in nieuwsbrief van maximaal 400 x 250 pixels a.d. € 10,- per nieuwsbrief

. Like & Win acties van producten uit je webwinkel – gratis. Een Like & Winactie zal via Facebook en de nieuwsbrief lopen.


Alleen advertenties die gerelateerd aan haken zijn worden geaccepteerd. Bij het afnemen van een advertentie wordt er gratis een link naar de webwinkel geplaatst op de linkpagina van Haakinformatie.

Wil je meer informatie of heb jij een ander idee voor promotie van je webshop via Haakinformatie, stuur mij dan gerust een berichtje via info@haakinformatie.nl
Lisa

adverteren op haakinformatie

Voorbeeld 200×200 afbeelding