Review Boek Blijhakertjes
Dit boek is zoooooo leuk! Het boek heet blijhakertjes, maar als je er door heen bladert wordt je ook echt blij van de leuke beestjes die erin staan. Alle knuffels zijn tapestry gehaakt en dat maakt ze echt zo leuk en onderscheidend. Met tapestry werk je met meerdere kleuren tegelijk door middel van een meeloopdraad. In dit boek werk je met 2 kleuren garen tegelijk dus dat maakt het gelukkig niet te lastig.

Het boek begint met de uitleg van de haaktechnieken, zeker handig in dit geval als je net als ik nog niet zo vaak tapestry hebt gehaakt. De tekst in het boek is duidelijk leesbaar ook heb je in het boek bij elk beestje een telpatroon. De beestjes zijn met katoen gehaakt, dat vind ik zelf altijd erg prettig materiaal om mee te haken. Er staan 10 patronen in het boek. Dat is natuurlijk niet superveel, maar er zit veel aandacht en detail in de patronen, waardoor ze ook allemaal aanspreken. Het boek Blijhakertjes kost 14,99. Van sommige beestjes kan je het patroon ook los kopen in de Etsy winkel van Made by Leen.

[bol_product_links block_id=”bol_5ab9391cc5078_selected-products” products=”9200000079025644″ name=”Blijhakertjes” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Patronen Blijhakertjes

– Uiltje – Een klein uiltje met bloemetjes op zijn buik. Leuk dat er voorbeelden in verschillende kleuren bij staan, dan krijg je een goede indruk wat kleuren doen (dat vind ik zelf nogal eens moeilijk.
– Konijn – Zooo lief! Het konijn heeft een tapestry gehaakt pakje aan met ruitjes en stipjes. Het konijn is mijn favoriet uit het boek… maar ik heb ook een zwak voor konijnen 😉
– Rendier – Het rendier ziet er grappig uit met een sneeuwvlok op zijn buik. Deze zou met kerst zo gezellig in huis staan.
– Katje – Een kat met een streepjespakje aan en MILK op zijn buik geschreven. Leuk om voor een meisje te haken die gek van katten is.
Blijhakertjes
– Vosje – Deze is iets stoerder en dan ook geschikt voor jongens.
– Wasbeer – Deze wasbeer heeft echt een boevenhoofd. Deze is iets lastiger om te haken, omdat dit patroon als uitzonder wel een aantal toeren met 3 kleuren wordt gehaakt.
– Muisje – Een lief muisje met op zijn buik, armen en bennen blaadjes. Zijn snoetje is lief.
– Aapje – Och ook al zo leuk! Zijn mondje is scheef op zijn gezichtje genaaid waardoor hij echt iets ondeugends heeft. Op zijn buik heeft hij een groot logo van de @ staan.
– Beer – Een beer kan natuurlijk niet ontbreken. Je hebt een versie van een beer met een roos op zijn buik en een beer met een wat stoerder patroontje.
– Rups – De rups is een wat andere stijl dan de rest. Er is wel tapestry in verwerkt.

Lisa