Review boek amigurumi circusHet boek Amigurumi Circus is samengesteld door Joke Vermeiren, maar de patronen zijn geschreven door diverse schrijvers. En dat zie je ook terug in het boek. Het is niet allemaal in één stijl gehaakt, maar de patronen hebben wel allemaal met één onderwerp te maken, uiteraard het circus. Het boek bevat 13 haakpatronen en kost rond € 14,95.

Voordelen

. Er zijn diverse moeilijkheidsgraden in het boek aangegeven.

. Voor de beginners is er een uitleg van de basis haaksteken

. Door de verschillende stijlen van patronen is er voor iedereen wel iets wat hij of zij mooi vindt.

. Het boek bevat mooie afbeeldingen. Ook erg handig dat de moeilijkere onderdelen van een haakpatroon nog extra wordt toegelicht met behulp van foto’s.

Nadelen

. Je kan de verschillende stijlen ook als een nadeel zien. Als je denkt dat je één bijpassend circus kan haken met dit boek dan kan het een teleurstelling zijn.

[bol_product_links block_id=”bol_5a522ab02031d_selected-products” products=”9200000059824382″ name=”Amigurumi Circus” sub_id=”” link_color=”000817″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FDECF4″ border_color=”CCCCCC” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Inhoud

. Alberto de Circusdirecteur – Duidelijk een man die status heeft in het circus.

. Nelle het nijlpaard – Een nijlpaard met een ballet rokje aan en een parapluutje vast. Sowieso een heel lief beestje om te zien.

. Leo de Dappere – Een man in een leeuwenpak. De tekst in het boek is wel humoristisch. Hij was vergeten de leeuwenkooi te sluiten en moet sindsdien zelf optreden.

Review boek amigurumi circus. Maximus de Magiër – De goochelaar zelf is in deze ook een konijn. Hij tovert een kleiner konijn uit zijn hoed.

. De trapeze drieling – Drie lenige muizen aan een mobiel. Leuk om op de kinderkamer te hangen aan het plafond.

. Kwebbelmans de clown – Mijn persoonlijke favoriet. Sommige mensen vinden clowns eng, maar dit is wel een hele leuke clown om te zien. Erg mooi ontwerp.

. Dapper en Daantje – Twee hondjes met clownskleding aan die kunnen jongleren.

. Bas het balancerende biggetje – Hij doet me erg denken aan de biggetjes van de Donald Duck met zijn tuinpakje aan. Hij balanceert op een bal.

. Pablo de Papegaai – Een papegaai die op een éénwieler kan rijden. Jawel het wordt steeds gekker. Maar alles kan in een circus.

. Joep de Jongleur – Een mannetje met leuk haar die kan jongleren met kegels.

. Lola de olifant en Timi het aapje – Die zie je op de voorzijde van het boek. Een olifant en een aapje die op een bal aan het balanceren zijn. Ze kunnen ook nog eens jongleren.

. Boemer de levende kanonsvogel – Haha, een vogel met een stuntpak aan die door een kanon afgeschoten kan worden. Wel makkelijk dat hij dan weer rustig naar beneden kan fladderen.

. Stach de steltenloper – Een superlieve muis in een bak met popcorn.

Wil jij je mening over dit boek ook graag delen? Laat dan gerust een reactie hieronder achter.
Lisa