boek review Amigurumi aan het werkVan Amigurumi kunnen de meeste haaksters geen genoeg krijgen. In het boek Amigurumi aan het werk kun je allerlei Amigurumi dieren vinden die een beroep uitoefenen. De patronen zijn door allemaal verschillende schrijfsters geschreven, waardoor alle beestjes zo hun eigen stijl hebben, dus voor iedere smaak wat leuks.

Het boek begint met een uitleg van de verschillende gebruikte steken. Bij elke Amigurumi staat een moeilijkheidsgraad, echter wat mij opvalt bij dit boek is dat het één van de weinige boeken is die ook foto’s van het haakproces maakt bij de moeilijke punten van het haakwerk. Dat is wel erg prettig, want als je iets in beelden ziet is het altijd makkelijker te begrijpen dan dat het wordt uitgelegd in de tekst.

Het is geen dun boek door de vele afbeeldingen en uitleg, het bevat namelijk 117 pagina’s. Het aantal patronen is 14. Het boek is te koop voor ongeveer € 14,95 of als E-book € 9,95.

[bol_product_links block_id=”bol_5a5237e559c6f_selected-products” products=”9200000029241059″ name=”Amigurumi aan het werk” sub_id=”” link_color=”000817″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FDECF4″ border_color=”CCCCCC” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Welke Amigurumi aan het werk staan er allemaal in het boek?

. Cyril boek review Amigurumi aan het werk 2de Eekhoorn – Tuinman van beroep met en kruiwagen vol met wortels en bladeren.
. Pippo de Neushoorn – Loodgieter van beroep.
. Herry het Nijlpaard – Brandweerman van beroep, dit is één van mijn favorieten uit het boek.
. Skippy de Kangoeroe – Postbode van beroep met zijn postzak en pet.
. Artemis de Luiaard – Sterrenkundige van beroep. Met een grote sterrenkijker bekijkt het heelal. Om hem pluizig te krijgen is hij geborsteld.
. Monsieur de Kreeft – Uiteraard Chef-kok als beroep. Met een koksmuts op zijn hoofd. Eindelijke een kreeft die niet in de pan gaat.
. Mr. Dudley de Mol – Is mijnwerker van beroep. Handig natuurlijk, want een mol gaat op zijn gevoel af en heeft geen licht nodig om goed zijn werk te kunnen doen.boek review Amigurumi aan het werk 3
. Mama Hen Bakker – Bakker van beroep. Bakt koekjes en heeft een gezellig schort om.
. Parker de big – Krantenjongen van beroep
. Kitty de kat – Amigurumi ontwerpster van beroep. Ik weet niet waarom maar deze vind ik wat minder leuk.
. Bob de Bever – Bouwvakker. Jaaaaa deze ga ik echt wel een keer haken, want heeft hij een leuk koppie met zijn veiligheidshelm op.
. Flynn de Vos – Brandweerman van beroep. Waarom twee brandweermannen in één boek, jammer.
. Happy de Aap – Clown van beroep. Een leuk aapje om te haken voor een kleiner kindje.boek review Amigurumi aan het werk 4
. Foxy O’Neal de Vos – Basketbalspeler van beroep.

Wil jij jouw mening over dit boek ook laten weten? Laat dan gerust een bericht hieronder achter!
Lisa